9 Mart 2009 Pazartesi

Kayserispor:0-Fenerbahçe:2

Yeni yapılan stad, Fenerbahçe'ye karşı bilenmiş bir Kayserispor vardı. Hiç görmediği taraftar desteği de itici güç oluşturuyordu. Fenerbahçede ise 2 müthiş Sivasspor maçından sonra deplasmanda ne yapacağı merakla bekleniyordu. Ayrıca aşırı hırs yüklenmiş Mehmet Topuz ve Tolunay Kafkas'ta vardı. Maç ilk önemli anı Mehmet Topuz'un sert frikiğini Volkan'ın kurtarması oluyordu.

11. dakikada Carlos'un kullandığı sert frikikte kaleciden dönen topu iyi takip eden Semih düzgün bir vuruşla golünü kaydediyordu. Fenerbahçe pas yaparak Kayseri orta sahasını rahat geçiyordu. Kayserispor ise Mehmet Topuz'la uzaktan şutlarla geliyordu Fenerbahçe kalesine..
Dakika 28'i gösterirken Roberto Carlos Alex'e güzel bir pas attı. Alex topu kontrol etti. "Hiç bir işe yaramıyor" denilen sağ ayağıyla beklenmedik bir anda öyle müthiş vurdu ki Souleymanou öylece baktı ve top ağlara gitti.Bu skorla Fenerbahçe durumu 2-0 yaptı.İlk yarının sonlarında Alex'in şutunu çizgide kontrol etti Souleymanou.....

2. yarı ilk yarıya göre futboldan uzak ve sert bir şekilde geçti. Volkan Demirel kendisine karşı gelen darbe sonucu sinirle kırmızı kartı gördü,
artık bir Volkan klasiği oldu bu da. Mehmet Topuz'un şutları ve gereksiz faulleri vardı. Tolunay Kafkas'ın Roberto Carlos'la uğraşması çok gereksizdi. Üzerinde gereksiz bir gerginlik vardı.
Aragones'in Sivasspor maçlarından beri değişikliği göze çarpıyor. Gerek oyuncularla ilietişimi olsun, gerek oyuncu değişiklileri olsun bir değişim gözleniyor. Takım 10 kişiyken Guiza ve Semih'i aynı anda oynatması ilginç bir hareketti.

Maçtan önceki günlerde skorboarda 5-0 yazan insanlara da selam olsun bu skor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder