21 Mart 2009 Cumartesi

Dejavu

Kurumlaşmada Türkiye'nin en büyük takımı. Ekonomik olarak Türkiye'nin en iyi takımı. Ligin en çok şampiyon olan iki takımından birisi. Bu sezon 7 lig maçı kaybetmiş. Her hafta aynı şeyleri söylemekten, aynı şeyleri yazmaktan bıktık artık. Mücadele yok, pozisyon yok sadece forma var. Rakip o formadan korkmasa yani bu oyuncular Fenerbahçe forması yerine başka bir forma giyseler, maç farka giderdi yine. Rakipler Fenerbahçe' nin adından çekiniyor, çünkü sadece adı kaldı. Lugano ve Gökhan Gönül haricinde takımda kazanma arzusu yok. Maç bitse hatta lig bitsede gitsek havasında futbolcular. Beğenmedimiz Selçuk Şahin sözleşme yapmak için şartlar koyuyor. Fenerbahçe bu değil bu olmamalı. Mücadele edipte kaybetseler hiçbir Fenerbahçe taraftarı birşey demeyecek. Futbolcular ise herşeyden bihaberler. Hangi takımda oynadıklarını bilmiyorlar. Aragones ayrı bir konu zaten. Gürhan'ı kaç maç oynattı ki bu maç oyuna alabiliyor.
Madem bu oyuncuya bu kadar güveniyordun kupa maçlarında niye oynatmadın yada farklı kazandığımız lig maçlarında. Bu oyuncuyu kazanmak için ne yaptın ki ondan birşeyler bekliyorsun. Takım içindeki rekabeti de bitirdin.
Bu sezon bitmiştir artık gelecek sezon çok ciddi radikal kararlar alınmalı.Yönetim kalıcı olduğunu düşünerek bazı işler yapmamalı. Zira bu yönetime duyulan güven ciddi derecede yıpranmış durumda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder