2 Mart 2009 Pazartesi

İki Ruh Tek Takım

Karşımızda 2 ruhlu bir takım var.

İlk takım maçlarına sarı-lacivert çubuklu formayla çıkıyor.Maçlarını Kadıköyde oynuyor.İstekli,arzulu ve mücadeleci bir oyun sergileyerek başarılı maçlar oynuyor.

2. takım ise maçlarına sarı-beyaz yada fosforlu sarı formayla çıkıyor.Maçlarını farklı stadyumlarda oynuyor.Hiç mücadele göstermeyen,sıradan bir takım görünütüsü çiziyor.

Şimdi bu söylediğim 2 farklı takımın aynı takım olduğuna ve değişim süreçlerinin 1 hafta olduğuna inanabilir misiniz?İki takım arasında geceyle gündüz kadar fark var.

Geçen haftaki Gençlerbirliği maçından sadece Roberto Carlos yoktu,Sivas maçında geri kalan 10 futbolcu geçen haftaki ruhsuz futbolculardı.Şizofren olmadıklarına göre sebebi nedir bu isteksizlğin.Bu futbolcular neden sabit bir performans gösteremiyorlar.(Volkan,Lugano,Emre,Gökhan Gönül hariç).Yönetim ve Aragones bunu araştırmalı.

Haftaya Kayseriye yenilip öbür hafta Kadıköyde Kocaeliye 5-6 atan takım istemiyoruz.Fenerbahçenin adı büyüktür.Nereye gidersen git rakiplerin senden korkacak sen rakipten değil.Bu açıdan Kayseri maçı büyük önem taşıyor bizim için

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder