2 Mart 2009 Pazartesi

Fenerbahçe-Sivasspor 4-2




Bu senenin en zevkli maçlarından biriydi.Aragones yine ezberlediğimiz 11 i sahaya sürdü.Deivid formsuzmuş yerine Gökhan Emreciksini oynatayım,forveti ikilesem nasıl olur hiç düşünmüyor.Herhalde sezon sonuna kadar böyle bir 11 le ve bu oyun sisteminde mücadele edeceğiz.
Maça iyi başlayan Sivasspor maçın hemen başında Mehmet Yıldızla öne geçti.Ama Fenerbahçe farklıydı bu kez özellikle Alex,Emre ve Gökhan Gönül müthiş hırs küpüydü.Golden hemen sonra Uğurun golü geldi.Uğur Sevilla maçından sonra ilk kez bu kadar istekli oynadı.Ardından duran toptan Murat Sözgelmez durumu 1-2 ye getirdi.Fenerbahçe yine yılmadı ve 2 dakika sonra Semih Gökhan Gönülün gayretleriyle çok şık bir gol attı.Artık Fenerbhçe şov vardı.Savunmanın arkasına sarkan Alex Uğura öyle bir pas attı ki Uğur sadece dokunmuş olduve 3. gol geldi.
2. yarıya her iki takımda daha kontrollü başladı.Sivasspor Kamanan ile etkili olmaya çalıştı.Fenerbahçe ipleri eline almıştı bir kere Emre nin müthiş ortasına Semih vurdu direkten döndü ve topu takip eden usta golcümüz Lugano ligde ki 6. golünü attı.
Sonuç itibariyle iyi bir maçtı.Emre her maçta üsütne koyarak oynuyor.Alex ve Gökhan Gönülün hırsına Uğur da eklendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder