23 Mayıs 2009 Cumartesi

Başkanlık Seçimi

Ligden kopunca artık başkanlık seçimi üzerine yoğunlaştık. Pazar günü seçim var. Önümüzdeki 2 aday Şadan Kalkavan ve Aziz Yıldırım. Şöyle bir oyum olsa Aziz Yıldırım'a veririm diyenlerdenim. Her ne kadar yanlışları olsa da doğruları daha fazla olduğu için oyumu ona veririm.

Baktığımız zaman Kalkavan'ın fazla vizyon sahibi olmadığını görüyoruz. Listesini ise Aziz Yıldırım'a muhalif isimlerden oluşturmuş. Burada Kutlualp ön plana çıkıyor. Kalkavan'ın oylarını yükseltebilir. Ama Kalkavan garip açıklamalarla vizyonsuz biri olduğunu gösteriyor. Yıldırım'a muhalif olmak zordur ama böyle garip bir muhalafet anlayışı olmaz. Bir kişiyi eleştirmek istediğinizde onun yapamadığı, kötü olan yönlerini eleştirirsiniz. Tutupta "Fenerbahçe ekonomik olarak iyi değil. " dersen herkes sana güler. Görünüşe göre de kaybedecek gibi duruyor zaten.

Son günlerde birçok tv programına katılıp yapmak istediklerini büyük bir iştahla anlatan Aziz Yıldırım mutlak favori.Kurumsal olarak Fenerbahçe'ye kazandırdıklarını söylemeye gerek bile yok. Amatör branşlarda yaptığı hamleler takdiri hak ediyor. Ama Türkiye'de hatta Dünya'da ilk önce futbola bakılıyor. Kulüp ekonomik açıdan çağ atlamış durumdayken neden futbol takımı bu durumda diye soruyoruz. Aziz Yıldırım bu konuda Milan ,Real Madrid örneklerini veriyor. Haklı olabilir ama göz göre göre yapılan yanlışlar buna zemin hazırladı.

Başkan takımı ben yönetceğim demeyecek. Futbolu bilen birine devredecek. En önemlisi köklü revizyon şart. Zaten bunu yapacağını belirtti Yıldırım. Fenerbahçe'ye bir çağ atlatman dileğiyle diyelim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder