6 Nisan 2009 Pazartesi

Fenerbahçe:2 - Eskişehirspor:1

Bir tarafta Lugano, Alex, Emre gibi as oyuncularından yoksun tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan Fenerbahçe, diğer tarafta 3 büyüklere ekstra motivasyonla oynayan Eskişehirspor vardı. İşte böyle bir ortamda başladı maç. Aragones Alex' in yokluğunda Guiza-Semih ikilisini çift forvet oynatıp 4-4-2 sistemiyle oynatıyordu Fenerbahçe'yi.... Orta sahada oyunu iki yönlü oynayan Emre'de olmayınca Josico-Selçuk üretkenliğine! kalmıştık. Deniz bu yoklukta bile oynamıyorsa ne zaman oynayacaktı. Fenerbahçe böyle sorunlar varken maça Eskişehir daha hızlı başladı. İlk yarı üstün bir oyun ortaya koydu.
2. yarının hemen başında Edu'nun sakatlanmasıyla oyuna giren Yasin'in çizgiden çıkardığı top, belki de maçın kırılma anıydı. Bugün iyi bir oyun çıkaran Carlos'un ortasında Deivid'in şık vuruşu durumu 1-0 yaptı. Josico'nun yerine Deniz'in girişiyle takım hareketlenmişti.

Eskişehir beraberlik için gol arada sonuç vermedi. Golünde rahatlığıyla Guiza- semih ikilisi pozisyonlar buldular. Nitekim Semih'in müthiş pasıyla hareketlenen Guiza golünü atıyor durumu 2-0 a getiriyordu. Guiza'nın Bursa maçından sonraki form grafiği sürekli yükseliyor. Çift forvetken neler yapabildiğini görüyoruz. Golden sonra uzatmalarda Batuhan'ın golü skoru belirledi. Derbi öncesi Fenerbahçe için bir moral maçı oldu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder