29 Nisan 2009 Çarşamba

Barcelona: 0 - Chelsea: 0

Bu maç için herkesin beklentisi büyüktü. Ağız tadıyla Messi' yi Drogba'yı izleriz diyorduk. Ama yüksek beklenti olunca maç keyifli geçmiyor. Chelsea bugün müthiş savunma yaptı. Uzay takımı dediğimz Barça oyun kuramadı desek yeridir.

Maça Chelsea özellikle Malouda çok istekli başladı. Ama her iki takımda çok konrollüydü. Barcelona'lı oyuncular topu aldıkları zaman oyun kuramadılar. Bunun nedeni Essien-Mikel-Lampard üçlüsünün onlara çok yakın oynamasıydı. Barça o alıştığımız üçgen pasları yapamadı, Henry ve Messi kanatlardan içeri doğru sızamadı, İniesta ve Xavi'de yaratıcı olamayınca Barça çok çaresiz gözüktü bugün. Zaten ilk yarıda akılda kalan pozisyon, Drogba'nın Valdes'le karşı karşıya kaçırdığı pozisyondu.



2. yarıda ev sahibi olduğunu hatırlayan Barcelona biraz daha istekliydi. Daniel alves bindirmeleriyle etkili oluyordu. Eto'nun mutlak gol pozisyonunu Cech ayaklarıyla engelliyordu.

Son dakikalarda Eto'nun yerine giren Krkic yapılan ortada kafayı auta atınca Guardiola kahroldu.
Uzay takımının hızını Hiddink kesmiş oldu. Rövanşta Puyol cezalı ve duruma bakılırsa Marquez'de sakat, Londra'da Barça'nın işi zor görünüyor.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder