25 Eylül 2009 Cuma

Endüstriyel Futbol ve 55 Lira


Günümüzde futbol kitlelerin afyonluğundan çıkıp sektör olmuş durumda. Kulüpleri işadamlarının alması, özellikle ülkemizde takım elbiseli adamların futbola burunlarını sokmaları sektörleşmeyi hızlandırıyor.

Dar gelirli bir yurdum insanı düşünelim. Geliriyle Lig Tv'yle işi olmaz, evinde rahat rahat maçını izleyemez. Maçı canlı canlı yerinde izlemek ister ama bilet fiyatları ateş pahasıdır.

Fenerbahçe kulübünün kale arkası bilet fiyatları 55 lira. Üstelik asgari ücretin 700 lira bile olmadığı bir ülkede. Avrupa maçlarında bu fiyatı anlayabiliriz fakat sıradan bir lig maçında neden bu fiyat. Maça gitmek isteyen oğlunu götüremeyen bir babayı düşünün. Kendinizi onun yerine koyun.

Fenerbahçe taraftarı müthiş pankartlarla tepkilerini dile getirselerde, bu sene çok para harcayan! yönetim kulaklarını kapatmış durumda.

Fenerbahçe taraftarı ise yılmıyor ve tepkisini sürdürüyor. "Halkın takımı Fenerbahçe" cümlesinden yola çıkarak. Halktan uzaklaşmaya tepki veriyorlar. Bunun için bir site kurmuşlar. Sitenin ismi de çok manidar.
55 Lira...

Destekleyelim.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder