5 Haziran 2009 Cuma

Mehmet Topuz Paradoksu

Son günlerde komik bir o kadarda garip bir transfer hikayesi var gündemde. Olay son yıllarda büyüklerin gözdesi olan Mehmet Topuz'a sonunda kulübünden izin çıkmasıyla başladı.

Peşinde Fenerbahçe ve Beşiktaş vardı. Özellikle Fenerbahçe'nin çok ciddi ilgilendiğini basından öğreniyorduk.
Beşiktaş çıkan haberler üzerine açıklama yaptı "Mehmet Topuz'la ilgilenmiyoruz"

Fenerbahçe Kayseri kulübüyle konuşup öncelik konusunda söz aldı. Bu noktada Beşiktaş ani!! bir kararla Mehmet Topuz'la görüşerek anlaşmaya vardı. Yalnız Beşiktaş'ın atladığı bir nokta vardı Mehmet'n bonservisinin olduğu Kayseri kulübüyle hiç görüşme yapmadı. Bununla da yetinmeyerek oyuncuyla anlaştığını artık Beşiktaş'ın oyuncu olduğunu duyurdu. Mehmet ise basına artık alıştığımız; "Ben aslında Beşiktaş'lıyım açıklmasını yaptı. "

Fenerbahçe kulübü ise sessiz sedasız söz aldığı Kayseri kulübünden Mehmet Topuz'un bonservisini aldı. Sonradan oyuncuyla görüşmelere başladı. Asıl yapılması gerekende budur zaten. Etik olarak bir oyuncunun önce kulübüyle görüşülür.

Beşiktaş yönetimi çok büyük hata yapmıştır. Mehmet Topuz'u da yakmıştır. Şimdi Fenerbahçe taraftarı Mehmet'i istemez ama bonservisi Fenerbahçe'de. Bu arapsaçını önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Son olarak Global futbolda tuttuğun takım olmaz profesyonellikte para vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder